Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: پروژه قطار سریع‌السیر می‌تواند در حوزه بومی‌سازی و نفوذ فناوری کمک‌کننده باشد و مصداقی برای عبور از تکنولوژی پایین به تکنولوژی بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید میعاد صالحی با اشاره به اینکه پروژه قطار سریع‌السیر یکی از مصادیق عبور از تکنولوژی پایین به سمت تکنولوژی بالا است، اظهار داشت: ما باید از تکنولوژی پایین و متوسط به سمت تکنولوژی بالا حرکت کنیم و یکی از این مصادیق ورود به راه‌آهن پرسرعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطار موردنظر نسل اول این راه‌آهن است و در دنیا نسل‌های دوم، سوم و چهارم آن درحال اجرا شدن است. 

وی افزود: اینکه یک پروژه می‌تواند در حوزه بومی‌سازی و نفوذ فناوری کمک‌کننده باشد اما نزدیک به 15سال طول کشیده‌است، واقعا نیاز به آسیب‌شناسی دارد و اینکه حدود 1.5میلیارد از 4میلیارد یوانی که در پروژه هزینه شده‌ مربوط به 8ماه گذشته است، نشان از توجه دولت سیزدهم به این امر دارد و از دولت محترم می‌خواهیم که به این حوزه توجه ویژه داشته‌باشند.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر لزوم توجه به منابع موردنیاز توسط دولت عنوان کرد: مهم‌ترین موضوع این است که پروژه مربوط به مسیر تهران-قم-اصفهان بوده و لازم است منابع موردنیاز به طور کامل دیده شود، اینکه ما فقط یک عدد را تزریق کرده و بقیه آن تا وسط پروژه آمده و به سرانجام و بهره‌برداری نرسد، باعث ازبین رفتن زیرساخت ایجاد شده می‌شود. خوشبختانه امکان سبک‌سازی هم وجود دارد تا پروژه به عینیت یافتن نزدیک شود.

وی ادامه داد: باتوجه به عزم جدی وزیر راه و شهرسازی و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، از هیئت دولت می‌خواهیم که برای انجام این پروژه بطور کامل تصمیمات لازم اتخاذ شود. شورای اقتصاد در انتهای ماه مهر یک سقف برای 4میلیارد یوان گذاشتند که در همین 8ماه حدودا بین 1.5 تا 7میلیارد یوان مصرف شده و عملا به آن سقف رسیده‌ایم و از اینجا به بعد نیاز به یک تصمیم جدی برای کل پروژه داریم.

فرماندار اصفهان: کمبود آب و آلودگی هوا معضلات مهم اصفهان استرشد 10 درصدی در تخصیص اعتبارات موسسات دانش‌بنیان و شهرک‌های علمی و فناوری استان اصفهاندیدار وزیر میراث فرهنگی با علمای اصفهان/ اکنون رشد اقتصادی کشور خوب است

صالحی با اشاره به امکان همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان در پروژه بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در بخشی از این پروژه کمک کنند وچراکه برخی از المان‌های پروژه، با تکنولوژی بالا هستند و ما می‌توانیم شرکت‌های دانش‌بنیان را در بومی‌سازی مداخله داده و حمایت کنیم تا بخشی از این پروژه جلو برود و بخش دیگر هم می‌تواند با داخل‌سازی انجام شود.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران ساخت مسیر راه‌آهن سریع را گامی برای پیشرفت در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در این مسیر راه‌آهن پرسرعت را اجرا کرده و خواستن را به توانستن تبدیل کنیم، انشاالله می‌توانیم در سایر خطوط نیز این اقدام را انجام دهیم اما اگر به توقف برسیم، طبیعتا یک بن‌بست ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: مسئولین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه از منظر مالی به پروژه نگاه می‌کنند و ما از منظرهای دیگر، با همتی که وزیر راه و شهرسازی و دولت سیزدهم دارند، انشاالله این شروع قوی در این حوزه رقم خورده و شاهد بهره‌برداری از راه‌آهن پرسرعت تهران-قم-اصفهان باشیم.

انتهای پیام/163/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه آهن جمهوری اسلامی ایران تکنولوژی پایین مدیرعامل راه آهن تکنولوژی بالا دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • (ویدئو) گوینده اخبار هواشناسی: جزء طبقه متوسط رو به پایین هستم
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد