Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت:تکمیل طرح راه آهن مبارکه- لنجان - سفید دشت بعنوان یکی از طرح های ملی و بین ۲ استان اصفهان و چهار محال و بختیاری در حال انجام است که با تکمیل این طرح استان چهارمحال و بختیاری به خط ریلی سراسری متصل خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهران زینلیان روز سه شنبه در حاشیه جلسه شورای فنی استان اصفهان در استانداری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جلسه امروز با چهار دستور جلسه برگزار شد که اولین دستور کار به طرح راه آهن مبارکه- لنجان - سفید دشت اختصاص داشت، افزود: بواسطه عملیات خاکبرداری و ترانشه برداری در طول مسیر این طرح، این شُبهه ایجاد شده که خشکسالی و بی آبی برخی از قنوات در سال های گذشته به این موضوع ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح از سال ۹۰ به بعد فعال شده و با توجه به اینکه کار فنی و مشاوره قابل قبولی از قبل در این زمینه انجام نشده، این شبهه ایجاد شده و بدلیل بروز مسائل اجتماعی، طرح متوقف شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بیان اینکه شورای فنی بعنوان بالاترین مرجع  در مورد پروژه های فنی استان تصمیم گیری می‌کند اظهار داشت: مقرر شد که با توجه مطالعاتی که از گذشته شروع شده و همکاری مشاور پروژه، این طرح تا ۲ هفته آینده با ارائه شدن مطالعات آب منطقه ای، تصمیم گیری نهایی در این زمینه انجام شود و تمهیدات لازم با محوریت دفتر فنی استانداری و شرکت آب منطقه ای اتخاذ شود.

به گفته وی،   همچنین مقرر شد که با محوریت فرماندار هم مباحث اجتماعی موجود و اقناع سازی لازم انجام شود.

زینلیان با بیان اینکه دستور جلسه دوم شورای فنی استان به ساختمان ارکیده بهارستان اختصاص داشت خاطرنشان کرد: شهر جدید بهارستان، همانند دشت اصفهان بر روی یک پهنه آبرُفتی تاسیس شده که یک سری قنات‌هایی در گذشته‌های دور در این منطقه وجود داشته که البته بیشتر اینها در زمان حاضر متروکه و غیر قابل استفاده هستند.

وی اضافه کرد: بخشی از این قنات‌ها که در سال‌های گذشته شناسایی نشده بودند زیر ساختمانها قرار دارند که بعضی از آنها موجب بروز حوادثی می‌شوند البته جای هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان افزود: بازدید هایی توسط متخصصان از ساختمان ارکیده بهارستان بعمل آمده و هیچگونه اثر منفی به سازه این ساختمان وارد نشده و تنها لازم است که حفره هایی که بر اثر وجود قنات ایجاد شده را باید با سرعت پُر کنند که در جلسه امروز مصوب شد سازمان عمران بهارستان با همکاری شهرداری تا یک هفته این کار را به سرانجام برسانند.

وی گفت: همچنین مصوب شد که سازمان عمران کل پهنه بهارستان را با استفاده از مشاوران ذیصلاح بررسی کند و چنانچه قنات و حفره ای وجود دارد این موارد شناسایی شود و راهکار اساسی برای بهارستان در نظر گرفته شود.

زینلیان اظهار داشت: هیچگونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد و در صورتی که این موارد را شناسایی کنیم در طرح ها مورد توجه قرار می دهیم و در آینده از  آنها بعنوان فضای سبز استفاده کنیم و یا آن مناطق را پُر می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی این مکان‌ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و موارد قبلی که مورد شناسایی قرار نگرفته بوده است اما از این به بعد توجه ویژه ای به این امر خواهد شد و با گمانه های  ژئوتکنیک همه موارد را پیدا خواهند کرد و مساله آنها را برطرف خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: ۲ دستور جلسه دیگر در شورای فنی استان در زمینه فسخ پیمان وجود داشت که یک مورد به نوسازی مدارس و یک مورد هم به آبفا اختصاص داشت که هر ۲ مورد با توجه به سوابق پروژه و با توجه به اینکه تذکرات لازم پیش از این پیمانکاران داده شده بود و برای جلوگیری از فسخ پیمان تلاش لازم انجام شده بود اما با توجه به اینکه به جمع بندی لازم نرسیدیم و کمیته های تخصصی بر فسخ پیمان تاکید داشتند مقرر شد که هر ۲ مورد در اصطلاح ماده ۴۶ و فسخ پیمان شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه آهن مبارکه سفیددشت استانداری اصفهان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان فسخ پیمان فنی استان شورای فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: برنامه جامع و مدونی برای مدیریت سیلاب در استان باید داشته باشیم و این امر جزو اولویت‌هاست.

علیرضا عباس‌زاده امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) در ستاد مدیریت بحران شهرستان نهبندان، اظهار کرد: هنر حاکمیت و محل آزمون مدیران، همین موضوع مدیریت بحران است.

وی با بیان اینکه اگر در مدیریت بحران کوتاهی کنیم، جایی برای دفاع نیست، افزود: سال به سال امکانات مدیریت بحران استان را تجهیز می‌کنیم و تجربیات ما هم زیاد شده که جزو سرمایه‌های ماست.

معاون استاندار گفت: همه باید با تمام توان و با همدلی و همکاری پای کار خدمت‌رسانی در سیلاب باشند تا مشکلات رفع شود.

عباس‌زاده با اشاره به خسارت سیل زیرکوه در هفته گذشته، بیان کرد: از همان ساعات اولیه سیل، تمام محورها بازدید و با بسیج امکانات دستگاه‌ها، محورهای اصلی مواصلاتی بازگشایی شد.

وی شأن حاکمیتی، ارزشمند و اثربخش مدیران را مسأله مدیریت بحران ارزیابی کرد و گفت: شرایط خوبی در استان حکمفرماست.

عباس‌زاده توجه به مصوبات سفر رئیس جمهوری درباره مدیریت بحران و توجه به آب‌های مرزی را از اولویت‌ها دانست و افزود: در استان بیش از ۲۲۰ سازه آبخیزداری در دو تا سه سال گذشته اجرا شده است که اگر نبود، خسارت‌ها دوبرابر می شد.

به گفته او، شناسایی چالش بحرانی در برنامه‌های مدیریت بحران باید مورد توجه مدیران باشد، ما در شرایط جدید، شاهد بارش باران از نوع رگباری و سیلابی هستیم که باید مدیریت شود.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های عمرانی ما با یک ندانم‌کاری به‌دنبال سیلاب از دست می‌رود، بنابراین پیشنهادهای تکمیلی باید داشته باشیم، اظهار کرد: اکنون وضعیت شهرستان خوسف به‌دنبال سیلاب از وضعیت نهبندان هم بدتر شده و شرایط آن مانند زیرکوه است. بنابراین تمام استان نیازمند توجه و مدیریت بحران است. 

معاون استاندار گفت: میزان خسارت سیل به زیرساخت راه در زیر کوه ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

عباس‌زاده بیان کرد: حوزه‌های راهداری، بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی بیشترین خسارت‌ها را داشته‌اند و باید گزارش‌ها جمع‌بندی و خسارت ها اعلام شود.

وی با بیان اینکه شرایط خسارت در نهبندان مانند زیرکوه نیست و مدیریت بحران در این شهرستان خوب بوده است، گفت: نیروهای امدادی و عملیاتی استان برای مدیریت بحران، کم است و باید از امکانات محلی و منطقه‌ای برای مدیریت بحران استفاده کرد.

معاون استاندار با اشاره به اینکه باید مجوزهای استفاده از بخش خصوصی در شرایط بحران گرفته شود که مانعی در شرایط بحران وجود نداشته باشد، افزود: اکنون دستگاه‌ها باید ارزیابی و اقدامات جبرانی خسارت را آغاز کنند. برنامه‌های جبران خسارت سیل توسط دستگاه‌ها باید ارائه شود.

وی اضافه کرد: حجم عملیات سیل در خوسف زیاد بوده است و با توجه به انتخابات پیش رو، راه‌های دسترسی به روستاها باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲۱ شعبه اخذ رای سمیرم و لنجان
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • پیش بینی ۲۲۱ شعبه اخذ رأی ‌در سمیرم و لنجان
  • مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های انتخابیه سمیرم و لنجان برگزار می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در سمیرم و لنجان ۲۱اردیبهشت برگزار می‌شود